New Profesional Consult 930 x 122

căruță

IMAGINI VIDEO INCREDIBILE: CU CĂRUŢA PE CONTRASENS!

Astăzi, în jurul orei 16, un film de-a dreptul halucinant a fost publicat pe reţeaua de socializare Facebook, într-un grup destinat informaţiilor rutiere, respectiv Info Trafic Piteşti.

Citiți și: Alertă! Incendiu la un operator economic, în Argeș

În imagini apare un căruţaş care, în zona benzinăriei Lukoil din comuna argeșeană Mărăcineni, merge nestingherit cu căruţa pe drum pe… contrasens. Nu pare să-l sperie faptul că în orice clipă s-ar putea produce o tragedie!

Citiți și: De ce a luat foc, aseară, la Mărăcineni! ISU anunță oficial

La vederea acestor imagini oamenii au comentat şocaţi: ,,Am revăzut de 4-5 ori şi tot nu-mi vine să cred!’’, ,,Incredibil, nu e de glumă!’’, sunt doar două dintre comentariile celor care au urmărit scenele incredibile.

Aşa ceva mai rar poţi vedea, spunem şi noi! (Sursă video: Facebook-Mihai Stănescu-Info Trafic Piteşti, foto: captură video)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3