930X122 MAIA

accident

IMPACT FATAL. UN BĂRBAT A MURIT

Impact fatal. Un bărbat a murit. Un accident catalogat inițial ca fiind unul ușor, care s-a produs vineri pe DJ 659, în comuna argeșeană Mozăceni, a avut urmări grave.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

Un bărbat de 80 de ani, din comuna Ștefan cel Mare, a decedat ieri la Spitalul Județean de Urgență din Pitești, după ce vineri, în timp ce traversa neregulamentar drumul, a fost accidentat de un șofer care se afla la volanul unui Volkswagen și care circula dinspre Negrași către Ștefan cel Mare. Șoferul are 45 de ani și este din comuna Mozăceni.

Inițial, victima a fost transportată la spitalul din orașul argeșean Costești, cu traumatism cranio-cerebral și policontuzionat. Pentru că starea bărbatului s-a dovedit a fi cu mult mai gravă decât se anticipase, a fost transportat la Spitalul Județean din Pitești. Acolo, însă, a decedat.

Citiți și: Accident deosebit de grav! Tânăr de 19 ani, încarcerat

Poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA