New Profesional Consult 930 x 122

fc arges

În sfârșit! În urma rezultatelor catastrofale din ultimul timp, S-A ÎNTÂMPLAT!

Update: Răzvan Tunaru este noul manager sportiv al echipei FC Argeș.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

„Am fost contactat de cei care conduc și finanțează acest club. Dragostea față de FC Argeș nu se uită, astfel că n-am putut să refuz această propunere, chiar dacă vine într-un moment puțin mai greu pentru club. Am trecut noi prin momente mai grele și tot am ieșit învingători. Sper ca în continuare, cei care sunt la club să îmi fie alături. Un prim lucru pe care l-am decis este ca toți cei care sunt aici să rămână alături de mine și de club. Nu voi îndepărta pe nimeni.

Singura plecare este înțelegerea pe care am făcut-o cu Marius Croitoru. A fost și dorința lui de a rezilia. Ceilalți au primit un gir de două etape, până la întreruperea campionatului.
Am venit cu chef de muncă. O să fiu alături de echipă de dimineața până seara și voi răspunde la telefon la orice oră. S-ar putea totuși să fiu puțin mai dur decât eram în trecut.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

În primul rând trebuie să formăm o familie. Jucătorii să fie alături de noi și viceversa. O să ducem la îndeplinire toate doleanțele lor, pentru a evita anumite reproșuri care pot apărea din partea acestora. Ei sunt cei care pot să redreseze cel mai bine situația în care ne aflăm, astfel că le vom oferi tot ajutorul nostru pentru a realiza acest lucru.

Vreau să le mulțumesc suporterilor piteșteni. Vreau să stabilim împreună o întâlnire la care să participe galeriile Argeșului. Mi-aș dori ca în viitor să fie din nou o singură voce care să cânte la unsion pentru aceste culori. Îi rog pe această cale pe toți suporterii, din tot sufletul, să ne fie alături la aceste meciuri rămase de disputat, în număr cât mai mare, pentru că știți foarte bine că de fiecare dată când am fost o familie, au venit și rezultatele. Mi-aș dori ca în această perioadă, suporterii să ne susțină. Criticile nu ne ajută deloc în aceste momente dificile. Dacă ne unim cu toții, public, conducere și jucători, sunt sigur că ieșim cu bine din această situație. Hai, FC Argeș!”, a spus acesta conform site-ului echipei piteștene.

Știrea inițială: În sfârșit! În urma rezultatelor catastrofale din ultimul timp, S-A ÎNTÂMPLAT!

Clubul FC Argeș anunță că a ajuns la un acord pentru rezilierea contractului pe cale amiabilă cu antrenorul Marius Croitoru.

Interimatul va fi asigurat de Dragoș Radu, Constantin Schumacher și Paul Ciobanu.

Clubul piteștean se află pe locul 15 în Liga 1. Această poziție duce direct în divizia secundă.

Croitoru a avut o singură victorie la FC Argeș.

Foto interior: FC Argeș/ Foto principal: Arhivă, descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

4 comentarii

  • Andrei spune:

    In viața toate se întorc. S-au chinuit sa-l dea pe Prepelita afara ca nu era bine locul 6-7-8 vroiai locul 1/2 acum e mai bine la retrogradare. Cu Schumacher sigur retrogradează. Caracter O și personalitate O. Când pui un antrenor trebuie sa te uiți și in trecut familie, copii ce a făcut in trecut nu pui toți boschetarii din cluburi.

  • Mărește impozitul pe salariu spune:

    Hai cu noul stadion!
    D’asta nu joacă bine!
    Hai cu investițiile populiste

  • Antipsd spune:

    La volei,același lucru,ca la fotbal,ciuca bătăilor. Paul si Davidescu?pe cand il urmeaza pe Croitoru..ca sunt sarul de 0-3,mereu,mereu si mereu..Aduceti-l pe Gentea antrenor,ca se pricepe la tot(n)i,si,toa(n)te.

  • Radu spune:

    PACAT! Nu o sa mai AIBE FC ARGES. jucatori ,echipa așa curând ca cea a anilor 1970-1987 . Așa ca trăim fin amintiri ! Îmi scot albumele Cu pozele marilor jucatori ai lui FC ARGES! Așa ca IN MOMENTUL DE FATA NU NE TREBUIE STADION NOU IN TRIVALE! Ne trebuie ADEVĂRAȚII JUCATORI TALENTAȚI CA SA POATĂ UMPLE ACTUALUL STADION CU SPECTATORI CA IN VREMURILE BUNE! Acum ! NOSTALGIE!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90