New Profesional Consult 930 x 122

fc arges

În Trivalea lui Dobrin, noi talente-n iarbă vin! Puști minune, debut la 15 ani!

În Trivalea lui Dobrin, noi talente-n iarbă vin! Puști minune, debut la 15 ani!

Citiți și: Se încinge atmosfera la Pitești Arena!

FC Argeș și Sepsi Sf. Gheorghe s-au duelat sâmbătă, 5 noiembrie, pe stadionul municipal Nicolae Dobrin. În acest meci piteștenii au marcat 50 de ani de la victoria cu Real Madrid.

Disputa din Trivale s-a încheiat însă cu o înfrângere drastică pentru piteșteni. FC Argeș a pierdut cu 0-5 în fața Sepsi Sf. Gheorghe.

Citiți și: Eveniment de excepție la Pitești Arena!

Două goluri au fost marcate de Cosmin Matei, în urma a două penalty-uri, iar restul de jucătorii Mario Rondon, Safranko și Tudorie.

Partida cu Sepsi a consemnat și debutul în Liga I al juniorului Yanis Pîrvu (FC Argeș), fotbalist în vârstă de doar 15 ani, 7 luni și 3 zile.

Ca o comparație, marele Nicolae Dobrin a debutat la echipa alb violetă în data de 1 iulie 1962, care se numea la acel moment Dinamo Pitești, la 14 ani și zece luni, conform wikipedia.

Revenind la Yanis Pîrvu, puștiul a avut un debut bun, oferind argeșenilor singura ocazie de a înscrie, în minutul 63.

Yanis a fost felicitat public și de către edilul piteștean, Gentea!

Suntem toți supărați, singurul lucru bun rămâne debutul și jocul curajos al unui copil de 15 ani și 6 luni! Acesta este viitorul! Bravo, Yanis! Mult succes în continuare!”, a scris primarul pe Facebook, după terminarea meciului.

Tânărul are un potențial imens de creștere, acest fiind convocat și jucând în trecut pentru echipa națională a României U16.

În urma înfrângerii de aseară, FC Argeș a coborât pe locul 10.

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Cristian Stancu spune:

    Vinovat e Prepelita, de asemenea,Vladoiu,care,în loc sa se ploconeasca pe la majestatea sa Gentea,mai bine se ocupă devreburile echipei.Amatorism pur.Aduci niste gloabe,schimbi o echipa intreaga,deși erau alti mai buni decât ăștia de acum.Exemplu..cu ce era mai slab Palici decât Șerban sau Alceus.Sau,Mușat,decât Latlovlevici…aici,chiar no comment,sau Ganea decât Celestine????Sau Boldor decât Cesckor?A,da sunt mai tineri!!!DEMISIA,VLADOIU.Domnule Croitoru,decimeaza cohorta asta de penibili,precum ,in antichitate romanii cu legiunile care fugeau din fata inamicului.Din 5 in 5.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3