930×122 CAPRA 5

amenințări cu moartea

Înalt demnitar român, terorizat! Mașini incendiate și amenințări cu moartea!

Un înalt demnitar al statului este terorizat și amenințat cu moartea.

Citiți și: Argeș: A sunat la 112 și a amenințat că își va omorî soția și copiii

Este vorba despre președintele Consiliului Județean Bacău. Acesta a primit amenințări la adresa lui și a familiei lui, în urma restructurărilor de la Direcția Generală pentru Protecția Copilului, notează Antena 3.

Amenințările vizau un singur lucru, și anume, oprirea concedierilor.

Potrivit sursei citate, în toamna acestui an, mai multe mașini care aparțineau Protecției Copilului au fost incendiate la comandă, acesta fiind începutul unor tentative de intimidare a conducerii Protecției Copilului și a Consiliului Județean Bacău.

După ce au dat foc mai multor mașini, membrii grupării au trecut la amenințări.

Mesajele de amenințare primite de președintele Consiliului Județean

„Am amplasat bomba, pe care fiică vrei să o înmormântezi prima?”

Buna seara domnule Președinte, vă mulțumim că ne lăsați fără loc de muncă!

Nu uitați ca v-am votat ca să ajungeți președinte. Vă avertizăm că dacă puneți în aplicare hotărârea va începe calvarul. Au fost transmise 2 avertismente, vom trece la fapte cu victime. Aveți timp până luni să-I demiteți pe C*** și să-I numiți pe P*** director general. Dacă nu faci asta ne ocupăm și de tine. O echipa e la Iași și una-n satul tău natal. Sper ca ai înțeles mesajul. C*** să dispară de la Protecția Copilului! Nu este o glumă!”

Polițiștii au intrat și ei pe fir, iar în urma perchezițiilor și audierilor a fost reținut liderul de sindicat din cadrul DGASPC Bacău, mai notează sursa citată.

De când s-a întâmplat acest lucru, nici președintele Consiliului Județean Bacău și nici președintele DGASPC Bacău nu au mai primit amenințări.

Până se va afla cu exactitate cine se află în spatele mesajelor amenințătoare, cei doi sunt protejați de oamenii legii.

Foto descriptiv: Fanatik

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90