Donaris 930 x 122

monitorizare video pitesti

ÎNCĂ O INSTITUŢIE NE-AR PUTEA MONITORIZA VIDEO LA PITEŞTI

Prefectura Argeş a trimis o scrisoare către Consiliul Local al Municipiului Piteşti, prin care solicită acces la sistemele video de supraveghere „Live” din Piteşti.

Citiți și: Pitești. Rar există așa ceva! Centrul de Comandă al traficului!

Instituţia Prefectului precizează că a mai solicitat acest lucru şi pe perioadă Stării de Urgenţă, iar Primăria Piteşti a refuzat, „fapt ce intră sub incidenţa legii penale”, este specificat în scrisoare.

„De asemenea, prin adresa nr. 1450038/8.05.2020, anexă la prezenta, Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti a solicitat sprijin în vederea obţinerii dreptului de acces la înregistrările live efectuate de camerele sistemele de monitorizare a spaţiului public aparţinând Primăriei municipiului Piteşti şi Poliţiei Locale a municipiului Piteşti […]. Solicitarea nu a fost soluţionată favorabil până la data prezentei.”, se mai precizează în documentul semnat de Prefectul Emanuel Soare.

Prin actuala scrisoare, Prefectura doreşte ca solicitarea să fie introdusă pe ordinea de zi a proximei şedinţe din Consiliul Local.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3