SMART KIDS 930X122

strada Profesor Ion Angelescu

Încă o stradă modernizată în Pitești! Lucrări de peste 342.300 €

Primăria Pitești a anunțat că lucrările de modernizare pentru strada Profesor Ion Angelescu au fost finalizate.

Joi, 30.06.2022, a avut loc recepția la terminarea lucrărilor pentru obiectivul „Modernizare strada Profesor Ion Angelescu”.

 

S-au executat lucrări pe toată lungimea străzii, respectiv 769,43 m, de la intersecția cu Calea Drăgășani până la intersecția cu strada Jan Constantinescu.

Suprafața totală reabilitată este de 4604 mp, respectiv suprafața totală de trotuare 1575,78 mp.

Valoarea contractului este de 1.711.532,41 lei (inclusiv TVA), adică aproximativ 342.306,483 de euro (la un curs de 1 euro = 5 lei), iar perioada de garanție de 36 luni.

Lucrările de modernizare au constat în amenajarea carosabilului și a trotuarelor pietonale încadrate de borduri, ridicarea la cotă a căminelor pentru utilități și realizarea rețelelor de canalizare pluvială în lungime de aproximativ 746 m, cu guri de scurgere și cămine de vizitare din beton armat.

Executantul lucrării este SC SELSA SA.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

3 comentarii

  • Marius spune:

    Au cârpit strada Ion Angelescu. Au asfaltat și după au spart toate canalele și le/au peticit plus ca multe parcele de teren nu au gaze și vor trebui sa spargă strada. Strada e numai valuri valuri ca și Dumitru Bratianu care e făcută anul trecut. Bani mulți face primaria pe niște asfalt peticit care tine maxim 1 an. Chiar nu verifica nimeni cum se fac lucrările.

  • Andrei spune:

    Poate fac cei de la E-Pitesti niște poze pe Bratianu și Angelescu sa vadă lumea cum arată niște străzi asfaltate de câteva luni. Pe Bratianu trebuie sa ocolești gropile din asfalt ca rupi roata la masina

  • Eugen spune:

    Domnilor de la E Pitești veniți și pe strada Basarabiei să vedeți dezastrul, invitati-l și pe acest primar care nu are sau nu dorește să facă ceva pentru acest oraș. Dragilor ziariști de casa ai primarului, fiți va rog imparțiali. Mare rușine, suntem în secolul xxi, cum sa avem progres…..

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3