NOR CURIER 930X122

deces

Încă o tragedie în familia Nicolescu!

Încă o tragedie în familia Nicolescu!

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

„Am primit cu tristețe vestea legată de trecerea în neființă a celui care a fost Valerică Nicolescu, fost primar al Piteștiului din 1974 până în 1980, fost consilier local după 1989.

L-am cunoscut foarte bine, am colaborat în CL Pitești, iar în ultima perioadă am menținut legatura cu dumnealui. Ne auzeam an de an, la ceas aniversar.

Citiți și: Sfârșit tragic! Munții au mai făcut o victimă

Valerică Nicolescu a contribuit la modernizarea Piteștiului, având un rol important în ceea ce a început să fie Simfonia Lalelelor, reușind primul import de lalele din Olanda.

Dumnezeu să îl odihnească și sa îl așeze lângă fratele dumnealui, Constantin Nicolescu!

Condoleanțe familiei îndurerate!”, a scris primarul Cristian Gentea pe pagina sa de Facebook.

Această tragedie vine la doar câteva zile de la decesul lui Constantin Nicolescu, fostul lider PSD Argeș. Detalii, AICI.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • DA spune:

    Dumnezeu să-l ierte ,eu ca piteștean nu pot sa iert ,Piteștiul cu care te mândreai in toată țara pana in 1993 a ajuns sa fie batjocorit de Cluj Napoca și Ploiești cu ajutorul dinastiei respective .Pitesti , unde călătoreai in tara era orașul lui Dobrin ,Petrochimia cea mai complexa din se Europei ,noroc cu dl. Stroie ca a reușit sa aducă Renault la Mioveni. Dumnezeu săi odihneasca .

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90