New Profesional Consult 930 x 122

accident

ACCIDENT MORTAL ÎN MĂRĂCINENI

O femeie în vârstă de 86 de ani din comuna Mărăcineni, judeţul Argeş, şi-a găsit sfârşitul în această dimineaţă după ce a fost lovită de o maşină.

Citiți și: Incredibil: La 91 de ani a provocat haos, lovind mai multe mașini în Pitești

Maria Matei se ducea la biserică, iar în timp ce a traversat drumul (DN73 Piteşti-Câmpulung Muscel) a fost lovită de o maşină condusă de Nicoleta N., în vârstă de 34 de ani, din comuna Mihăeşti (aceasta se deplasa spre Piteşti). În drum spre spital bătrâna a murit.

Poliţiştii au făcut cercetări şi au constatat că bătrâna a traversat prin loc nepermis, fără să se asigure, deşi la câţiva metri depărtare era şi o trecere de pietoni. Zona este una în care s-au mai petrecut accidente similare în mai multe rânduri. A fost întocmit dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă, urmând să se stabileasacă exact circumstanţele în care s-a produs accidentul. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Accident grav, cu 3 mașini și victime, pe un drum foarte circulat. Trafic blocat către Pitești

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90