Donaris 930 x 122

accident

Încă un accident mortal provocat de un șofer drogat. Acesta a fost luat de oameni la bătaie

Încă un accident mortal provocat de un șofer drogat. Acesta a fost luat de oameni la bătaie. Detalii în primul comentariu

Citiți și: Acum, în Argeș. Accident cu un mastodont

Un şofer băut şi care consumase şi substanţe psihoactive a accidentat două femei, dintre care una a murit, şi a lovit cinci autoturisme parcate pe strada Unirii din localitatea Popeşti Leordeni, judeţul Ilfov.

„La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii rutieri din Popeşti Leordeni, iar din primele verificări au stabilit faptul că, în urma accidentului rutier, a rezultat rănirea a 2 victime, respectiv 2 femei, în vârstă 51 şi 56 de ani.

Citiți și: Accident în Argeș, ACUM. Intervenție de urgență

Victimele au fost transportate de către echipajele medicale la două unităţi spitaliceşti, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate, însă, ulterior, femeia în vârstă de 56 de ani a decedat”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Ilfov.

Şoferul, un bărbat de 59 de ani, a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 1,12 mg/litru alcool pur în aerul expirat, şi, respectiv cu aparatul drug test, care a indicat o valoare pozitivă la consumul de substanţe psihoactive.

Bărbatul în cauză a susţinut că, după producerea accidentului şi până la sosirea echipajelor de poliţie, a fost agresat fizic prin lovire de mai multe persoane pe fondul accidentului rutier.

În urma probatoriului administrat, poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de bărbatul respectiv.

Detalii, AICI – Încă un accident mortal provocat de un șofer drogat. Până la sosirea echipajelor de poliție, bărbatul a fost luat la bătaie de oamenii prezenți la fața locului

Foto: Arhivă ePitești.ro/Descriptiv

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

2 comentarii

  • Andrei spune:

    Dacă nu facem legi clare nu avem cum sa mai ieșim din aceasta situație. Am ajuns o țara de proxeneți și drogati din cauza poilitiei care nu face nimic și tine doar cu infractorii. O sa ajungem sa între peste noi in casa drogații ca statul nu face nimic

  • Al Bundy spune:

    Andrei, e ușor să acuzi poliția dar instituția are mâinile legate. Din cauza faptului că se subordonează politicului, aici fiind problema.
    P.S : nu sunt polițist.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Donaris 570×90