SPALATORIE MURAY  930×122

dezinsecție

Începe a doua etapă de dezinsecție la Pitești

În această săptămână, în noaptea de joi spre vineri, începe doua etapă a acțiunii de dezinsecție în Pitești.

Citiți și: Pitești: Un șofer care se dădea mare cu scârțâit de roți a rămas pieton

„Primăria Municipiului Pitești informează că joi, 23 iunie, de la ora 22:00, până vineri, 24 iunie, la ora 05:00, se vor executa servicii de dezinsecție pentru combaterea populațiilor de insecte vectoare de maladii transmisibile și generatoare de disconfort (insecte zburătoare și târâtoare: căpușe, țânțari, muște etc).

Vor utilizate două tunuri de pulverizare vapori de substanță pentru dezinsecție, cu o rază de acțiune de până la 50 m, destinate acoperirii zonelor cu arbori și spații verzi, precum parcurile, străzile și aleile din jurul clădirilor. Echipele vor asigura trecerea prin toate zonele orașului, inclusiv străduțele adiacente, parcările și parcurile din cartiere, cuprinzând o arie cât mai largă pentru o eficiență crescută a întregului demers.

Citiți și: Pitești: Oamenii, interesați de anveloparea blocurilor cu fonduri nerambursabile

Stropirile vor fi efectuate de Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești, care va folosi pentru dezinsecție substanța GYPERTOX FORTE. Produsul este avizat de Ministerul Sănătății – Comisia Națională a Produselor Biocide, face parte din grupa 3, tip 18 și se regăsește în Registrul național al produselor biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană.

În cazul în care vremea nu va permite efectuarea etapei, aceasta va fi reprogramată, cu informarea, în prealabil, a populației.

Rugăm posesorii de familii de albine și de animale sensibile să ia toate măsurile necesare pentru a evita orice tip de incident.”, transmite municipalitatea.

555×222  MAIA

Comentarii

Un comentariu

SPALATORIE MURAY  570×90