930 x122 grota rece

curs

ÎNCEPE UN NOU CURS DE FOTOGRAFIE ÎN PITEȘTI

Nu ratați unul dintre ultimele locuri disponibile pentru cursul de fotografie, curs care se va desfășura în Piteşti și care este organizat de Profesional New Consult!

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Cursul li se adresează tuturor celor care doresc să înceapă o carieră în domeniu, dar și iubitorilor de frumos, pasionați de această artă.

Învață regulile de bază și experimentează, dezvoltă-ți tehnica, surprinde cadrul perfect, apasă butonul și declanșează emoții, înscrie-te la curs!

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Cursul de fotografie organizat de Profesional New Consult este autorizat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației. După absolvire vei obține o diplomă acreditată, cu care vei putea profesa ca fotograf atât la nivel național, cât și internațional.

De asemenea, cursul li se adresează celor care doresc să își îmbunătăţească performanțele fotografice şi să surprindă imaginile perfecte în timpul liber, în vacanțe, cu ocazia diferitelor evenimente din viață, dar și celor care doresc să se inițieze în acest domeniu.

Componenta principală a cursului este cea practică, acesta desfăşurându-se atât în sala de curs, cât şi în natură, în aer liber, fiind abordată atât fotografia de interior, cât și fotografia de exterior, peisajul, portretul, transmit reprezentanții Profesional New Consult.

Dacă doriți să cunoașteţi tainele fotografiei și să obțineţi o diplomă acreditată, soluția o reprezintă cursul de fotografie organizat în Piteşti, care vă propune sesiuni teoretice, dar mai ales practice. Cursul este susținut de un formator cu experiență în domeniu, prețul cursului putând fi achitat și în rate.

Pentru detalii despre cursul de fotografie vă puteți adresa firmei Profesional New Consult la următoarele coordonate:

-adresă: Pitești, bulevardul I.C. Brătianu, bloc D6 (în spatele complexului Fortuna și al magazinului Prima) – birou pentru înscrieri și săli de curs;

-numere de telefon: 0740.250.290; 0784.333.777, 0758.490.490;

-e-mail: cursuri@profesionalnewconsult.ro;

-web: www.profesionalnewconsult.ro.

De asemenea, firma va organiza în perioada următoare și alte cursuri recunoscute și acreditate:

curs de contabilitate;

curs de responsabil de mediu.

curs de manager resurse umane.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90