NOR CURIER 930X122

iarna

GRABĂ MARE! ÎN PITEȘTI SE MONTEAZĂ DEJA INSTALAȚIILE PENTRU SĂRBĂTORILE DE IARNĂ!

Grăbite, autorităţile locale din Piteşti au trecut deja la pregătirile pentru sărbătorile de iarnă! Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului a început astăzi montarea pe străzi a instalațiilor ornamentale electrice specifice acestor sărbători.

Citiți și: Amendă zdrobitoare pentru șoferi

Maşinile Serviciului au fost în Centru, pe Strada Mare, acolo unde vor fi „gătite” şi fântâna muzicală arteziană din faţa Primăriei şi bradul de Crăciun care va fi montat lângă statuia lui Mircea cel Bătrân, aproape de Teatrul „Alexandru Davila”. Autorităţile promit şi o serie de surprize, dar încă nu au dat niciun indiciu cu privire la ce li se pregăteşte piteştenilor.

Conform tradiţiei, iluminatul public de sărbători va fi deschis în Piteşti pe 1 decembrie, cu ocazia Zilei Naţionale a României, în cadrul unor festivităţi speciale.

Citiți și: Iarnă bizară: Ce ne (mai) așteaptă de data aceasta

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3