EcoMoto 930×122

debranşări

debransare

A ÎNCEPUT SEZONUL DEBRANȘĂRILOR! SUTE DE PITEȘTENI AU DEPUS DEJA CERERI!

Pe 1 iunie a intrat în vigoare hotărârea Consiliului Local care permite debranşarea de la sistemul centralizat de încălzire din Piteşti. Până acum la societatea Termo Calor Confort au fost deja înregistrate 250 de cereri de debranşare.

Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

Cei care vor să se deconecteze vor trebui să ducă la Termo Calor Confort o chitanţă de la asociaţia de proprietari conform căreia sunt la zi cu plata apei calde şi a căldurii. Măsura are ca scop eliminarea disputelor privind datoriile în blocurile de locui­n­ţe, în condiţiile în care unele asociaţii de proprietari susţin că restanţele ar proveni de la cei care s-au debranşat de la sistemul centralizat de încălzire. Nu este permisă debranşarea la asociaţiile unde gradul de debranşare se situează la sub 50%. Este nevoie de acordul asociaţiei de proprietari şi de achitarea unei taxe de debranşare.

Cheltuielile de deconectare propuse de societatea de termoficare s-au mărit comparativ cu anul trecut. Acum costă 50 de lei de calorifer, iar avizul de debranşare se obţine contra sumei de 200 de lei. Solicitările vor putea fi formulate cel mai târziu pînă la jumătatea lunii august şi depuse odată cu începutul lunii iunie. În acest moment la sistemul de termoficare al Piteștiului mai sunt branșate circa 26.000 de apartamente. Anul trecut s-au debranşat 1.700 de piteşteni.

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90