930 x122 grota rece

amenințare

Incident grav la Penitenciarul Mioveni!

Incident grav la Penitenciarul Mioveni!

Citiți și: Secretul primarului piteștean cu cea mai lungă „domnie”. Acum s-a aflat

„Într-un penitenciar, situația nu este mereu una roz. Din când în când, evenimentele negative care au loc necesită intervenția echipei noastre specializate.

Echipa noastră de intervenție este alcătuită din personal specializat și bine antrenat.

Citiți și: Argeș. Luat pe sus cu „mascații”. Bărbat cercetat pentru fapte grave

Atunci când alte forme de intervenție, cum ar fi comunicarea sau negocierea, nu reușesc să rezolve situația, intervine echipa noastră specializată.

Această echipă specializată este coordonată de un ofițer desemnat, responsabil pentru acțiunile întreprinse, avizate și autorizate de superiori.

Unele incidente sunt mai intense și pot avea consecințe care se extind dincolo de limitele penitenciarului.

De exemplu, astăzi, 09 noiembrie 2023, în urma unui eveniment negativ survenit în interiorul penitenciarului, incident petrecut fără intervenția echipei operative, familia unui deținut a venit în fața penitenciarului.

A menințat că se va autoincendia din cauza unor măsuri administrative aplicate deținutului.

Incident grav la Penitenciarul Mioveni!

După discuțiile purtate, familia a înțeles că aceste măsuri administrative sunt parte din procedurile instituționale, legale, necesare și sunt benefice.

Cu toate acestea, amenințarea cu incendierea, chiar dacă părea doar o afirmație, fără a fi fundamentată, a condus la aplicarea unei amenzi contravenționale familiei deținutului.

Subliniem faptul că atât pentru incidente de acest tip, cât și pentru alte incidente similare, cum ar fi amenințările cu bombă, sancțiunile aplicate sunt semnificative.

Și pot avea consecințe penale serioase”, au transmis cei de la Penitenciarul Mioveni.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90