930X122 MAIA

accident

INCIDENT LA TRECEREA DE PIETONI

Poliţiştii fac cercetări în cazul unui incident care s-a petrecut astăzi aproape de o trecere de pietoni din cartierul piteştean Nord.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

Astfel, un biciclist susţine că ar fi fost acroşat de un autoturism, s-ar fi dezechilibrat şi ar fi căzut, spărgându-şi capul. Şoferul autoturismului, din contră, afirmă că biciclistul ar fi de vină, pentru că ar fi făcut manevre imprudente, care l-ar fi adus în coliziune cu mașina.

Cert este că poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare din culpă şi fac verificări pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs accidentul şi, mai ales, cine este vinovat. (Foto: Facebook Info Trafic Piteşti)

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Crb spune:

    Data viitoare sa pastreze distanta. Ca biciclist sunt satul de „soferi” care trec cu oglinda la distante de cativa centimetrii de mine.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90