NOR CURIER 930X122

bicicletă furată

Înconjurul Europei. A furat din Germania și a fost prins în Argeș

Înconjurul Europei. A furat din Germania și a fost prins în Argeș

Citiți și: Pitești. Incident neplăcut la bloc. Au intervenit polițiștii

O bicicletă a făcut înconjurul Europei.

Un bărbat de 38 de ani a furat o bicicletă din Germania.

Citiți și: Argeș: Copilă jefuită într-un magazin, în plină zi

Acesta a fost prins după ce un bărbat de 27 de ani, din Bistrița, a sesizat polițiștii cu privire la faptul că bicicleta furată s-ar afla într-o locație din Mălureni.

Valoarea bicicletei se ridică la aproximativ 3.500 de euro.

Aceasta a fost recuperată și predată proprietarului.

,,În ziua de 24 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Domnești au fost sesizați direct, de către un bărbat de 27 de ani, din județul Bistrița, cu privire la faptul că bicicleta care i-a fost sustrasă de pe teritoriul Germaniei s-ar afla la o locație de pe raza comunei Mălureni.

Înconjurul Europei. A furat din Germania și a fost prins în Argeș

În urma verificărilor efectuate, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Domnești au stabilit că bunul căutat se afla în posesia unui bărbat de 38 de ani, din Mălureni.

În urma activităților, bicicleta în cauză, în valoare de aproximativ 3.500 de euro, a fost recuperată și predată proprietarului.

Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită, a participației și împrejurărilor în care au ajuns în posesia persoanelor de la care au fost ridicate, urmând să fie luate măsurile legale care se impun.”, transmite Inspectoratul de Poliție Argeș.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3