930 x122 grota rece

depozitelor

INCONȘTIENȚĂ PE STRĂZILE DIN PITEȘTI! (VIDEO)

Inconștiență, lipsă de responsabilitate, glumă nesărată sau prostie? Cum poate fi descris mai bine gestul șoferului din imagini?

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Filmulețul postat pe internet în urmă cu ceva timp prezintă un șofer inconștient atât când vine vorba de viața lui, cât și a celor din jur. Pe strada Depozitelor din Pitești, participanții la trafic au avut parte de o experiență nu tocmai plăcută. Șoferul autoturismului Fiat Punto din imagini se credea probabil la raliuri. Pentru cei mai puțin atenți totul se putea transforma într-un accident serios.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

La așa drumuri, așa șoferi! Dar să nu fim răutăcioși, pentru că strada cu pricina arată chiar exemplar în comparație cu multe alte artere rutiere din Pitești. (Sursă video: YOUTUBE/TRAFICTUBE, sursă foto: captură YOUTUBE/TRAFICTUBE)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • COSEREA SORIN spune:

    Daca exista dovada filmata, POLITIA de ce nu ia masuri impotriva acestui bizon, bou, care nu are ce cauta pe sosea?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90