930 x122 grota rece

accident

Inconștiență soră cu moartea! Mașina răsturnată în râpă, condusă de o șoferiță beată

Inconștiență soră cu moartea! Mașina răsturnată în râpă, condusă de o șoferiță beată

Citiți și: Accident deosebit de grav! O mașină s-a răsturnat

Update ora 14.57:

Inspectoratul de Poliție transmite:

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

,,În noaptea de 24 spre 25 august a.c., în jurul orei 01:30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, pe DN 65, în localitatea Albota, a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri, care au constatat faptul că, o femeie, de 32 de ani, din Drobeta Turnu Severin, care conducea un autoturism, din direcția Slatina către Pitești, pe în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, într-o curbă periculoasă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat într-o râpă.

În urma coliziunii, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto.

Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care femeii i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 și 336 din Codul Penal, iar cercetările continuă.”

Inconștiență soră cu moartea! Mașina răsturnată în râpă, condusă de o șoferiță beată

Știre inițială ora 8.41: Accident lângă Pitești. Mașină răsturnată în râpă

Un accident rutier s-a petrecut azi noapte în Albota.

Din primele informații, o mașină s-a răsturnat într-o râpă.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență, în urma incidentului a fost identificată o victimă de 32 de ani, care a suferit un traumatism la cap și zgârieturi la membrele superioare și inferioare.

Ulterior acordării primului ajutor calificat de către paramedicii SMURD, pacienta nu a avut nevoie de transport la spital.

Sursă foto: ISU Argeș

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90