930×122 CAPRA 5

actor

Incredibil! Firicel din “Las Fierbinți”, prins drogat la volan

Actorul Toma Cuzin, cunoscut pentru rolul Firicel din serialul „Las Fierbinți”, difuzat la PRO TV, a fost condamnat, fiind găsit vinovat de comiterea a două infracțiuni rutiere, notează libertatea.ro

Citiți și: Argeș. Șofer de 25 de ani, prins drogat și cu „iarbă” în mașină

Bărbatul a fost prins circulând cu permisul suspendat, de două ori la rând, în urmă cu patru ani. A două oară, aceasta se afla și sub influența drogurilor.

Explicația dată de Toma Cuzin polițiștilor la prima abatere a fost că dorea să se obișnuiască cu mașina pe străzile adiacente, deoarece urma să aibă filmări cu autoturismul respectiv, scrie sursa citată.

Citiți și: Argeș. Un tânăr a vrut să păcălească Poliția!

Prins în fapt a doua oară, actorul a motivat că voia să ducă mașina la service, deoarece avea pană și intenționa să schimbe cauciucurile de iarnă pentru soţia sa.

Când i s-a adus la cunoștință că a ieşit pozitiv la cocaină şi mai multe substanţe, Toma Cuzin a declarat anchetatorilor că în seara precedentă opririi în trafic a fumat o ţigară despre care ştia că este iarbă (marijuana), mai precizează sursa citată.

Conform libertatea.ro, pentru toate aceste fapte, actorul a primit o condamnare cu amânare- cunoscută în sfera juridică drept cea mai blândă pedeapsă- motivând că este un actor implicat ” în proiecte care privesc educaţia prin artă a tinerilor din România”.

Sursă foto: playtech.ro

Donaris 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Andrei spune:

    Educația tinerilor cu droguri. Asta e România o țara corupta unde fiecare face ceva și doar oamenii simpli au de suferit. Altul primea minim 3 ani cu suspendare sau executare dar asta e omul e vedeta

  • Anghel Ramona spune:

    Da … Educație prin artă!

570 X 90 POSADA 3