New Profesional Consult 930 x 122

actor

Incredibil! Firicel din “Las Fierbinți”, prins drogat la volan

Actorul Toma Cuzin, cunoscut pentru rolul Firicel din serialul „Las Fierbinți”, difuzat la PRO TV, a fost condamnat, fiind găsit vinovat de comiterea a două infracțiuni rutiere, notează libertatea.ro

Citiți și: Argeș: Beat criță și pozitiv la DrugTest a provocat un accident cu victime!

Bărbatul a fost prins circulând cu permisul suspendat, de două ori la rând, în urmă cu patru ani. A două oară, aceasta se afla și sub influența drogurilor.

Explicația dată de Toma Cuzin polițiștilor la prima abatere a fost că dorea să se obișnuiască cu mașina pe străzile adiacente, deoarece urma să aibă filmări cu autoturismul respectiv, scrie sursa citată.

Citiți și: Din Sălaj, în Argeș. Tânăr șofer a ieșit pozitiv la DrugTest

Prins în fapt a doua oară, actorul a motivat că voia să ducă mașina la service, deoarece avea pană și intenționa să schimbe cauciucurile de iarnă pentru soţia sa.

Când i s-a adus la cunoștință că a ieşit pozitiv la cocaină şi mai multe substanţe, Toma Cuzin a declarat anchetatorilor că în seara precedentă opririi în trafic a fumat o ţigară despre care ştia că este iarbă (marijuana), mai precizează sursa citată.

Conform libertatea.ro, pentru toate aceste fapte, actorul a primit o condamnare cu amânare- cunoscută în sfera juridică drept cea mai blândă pedeapsă- motivând că este un actor implicat ” în proiecte care privesc educaţia prin artă a tinerilor din România”.

Sursă foto: playtech.ro

NOR CURIER 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Andrei spune:

    Educația tinerilor cu droguri. Asta e România o țara corupta unde fiecare face ceva și doar oamenii simpli au de suferit. Altul primea minim 3 ani cu suspendare sau executare dar asta e omul e vedeta

  • Anghel Ramona spune:

    Da … Educație prin artă!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90