930 x122 grota rece

bărbat amendat

Incredibil! În miez de noapte, un piteștean își vărsa apa murdară din curte, direct în stradă

În miez de noapte, un piteștean a fost surprins în timp ce își vărsa apa murdară din curte, direct în stradă. S-a întâmplat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din municipiu. Bărbatul a fost văzut de un echipaj al Poliției Locale Pitești care patrula în acel moment prin zonă.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Piteșteanul a fost amendat pentru fapta sa cu 1000 de lei.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Bogdan Aristănțoiu, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești transmite:

În noapte dinspre 12 spre 13.04.2023, un echipaj de la Biroul Ordine Publica din cadrul Poliției Locale Pitești, în timp ce patrula pe bulevardul Nicolae Bălcescu, au depistat în dreptul unui imobil o persoană de sex masculin care deversa apa reziduală de pe proprietatea sa, direct pe carosabil.

Dupa legitimare, s-a stabilit că se numește T. S.  de 57 ani, din Pitesti. 

Pentru fapta sa, a fost sancționat cu 1000 de lei, conform HCL 283/2021.

555×222 grota rece

Comentarii

3 comentarii

  • Irina spune:

    Politia locala poate trece si prin cartierul Exercitiu/Banatului unde i o mizerie crasa pentru a i civiliza si pe cei care arunca pe jos sau lasa pe banca gunoiul desi cosul de gunoi se afla la cativa pasi. Pacat de acest cartier frumos!

  • Un ucrainean spune:

    La fel se comporta și Apa canal 2000,adică subordonata primăriei Pitești,deversează în râul Argeș apa epurată prin stația de epurare ECOLOGICA””???????? la Prundu de10ani ,de nu mai exista nici broaște ,ce sa mai vorbim de pește.Dar pe ei nu-i vede nimeni . Că de la politica se va sfârși până și lumea.Traiasca diabolina și spalatoriile auto de lânga râul Argeș și afluenți .Cine vrea sa se convingă să vina la fata locului.

  • John spune:

    Același lucru se întâmplă și pe strada Smeurei la Nr 39 ( casa unde locuiesc o familie de rromi) ieri seară. Păcat că nu am făcut foto.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA