NOR CURIER 930X122

curtea de arges

INCREDIBILA PĂŢANIE A UNUI OM DE AFACERI ÎN ARGEŞ

Incredibila păţanie a unui om de afaceri în Argeş. Un gălăţean povestește pe o rețea de socializare cum a fost nevoit să renunţe la o afacere de închirieri de mașini după ce a întâmpinat mai multe probleme la care nu se aştepta. Inclusiv în județul Argeș.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

„Am început afacerea de rent-a-car în Galaţi în urmă cu fix un an. De atunci ne-am confruntat cu sute de situaţii incredibile, pe care nu le-am crezut posibile într-o ţară din Uniunea Europeană!

Cele mai tari? Unul ne-a vândut maşina cu acte false şi ne-a trimis mesaj că a lăsat-o în Curtea de Argeş şi că a plecat din ţară. Am recuperat-o, dar când era aproape să ajungem cu ea la Galaţi ne-a sunat Poliţia să ne întrebe de ce ne-am furat maşina! Să ne predăm la primul post de Poliţie!

Citiți și: Eveniment istoric la Curtea de Argeș

Şi a stat confiscată 3 luni în curte la Poliţie până s-a lămurit procurorul a cui e maşina… După care ne-a dat-o înapoi.”, scrie omul de afaceri din Galați. (Foto: descriptiv) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90