EcoMoto 930×122

distrugere

Indivizi periculoși! Un tânăr a fost arestat pentru fapte scandaloase

Update: Indivizi periculoși! Un tânăr a fost arestat pentru fapte scandaloase

Citiți și: 30 de spargeri lângă Pitești, în doar câteva ore! Doi bărbați au băgat groaza în oameni

„Tânărul de 23 de ani, din Bughea de Sus, a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung în fața instanței, iar Judecătoria Câmpulung a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.”

Știrea inițială: Indivizi periculoși! Reținut pentru fapte scandaloase

Citiți și: Pitești. Asociație de proprietari, furată timp de trei ani de ,,doamna administrator”

În dimineața zilei de 26 februarie a.c., în jurul orei 06:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în incinta unei societăți comerciale din Bughea de Sus.

De aici, persoanele au sustras bunuri, după care ar fi incendiat mai multe bunuri în incinta magazinului.

În urma cercetărilor a rezultat că, în noaptea de 24 spre 25 februarie a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracție în incinta societății în cauză.

Indivizi periculoși! Reținuți pentru fapte scandaloase

De acolo ar fi sustras țigări și băuturi alcoolice, după care ar fi incendiat mai multe obiecte din plastic și un generator electric.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și distrugere,.

A fost solicitată și obținută, de asemenea, autorizarea instanței pentru efectuarea unei percheziții domiciliare.

 

,,În aceeași zi, polițiștii Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, au efectuat o percheziție, la o locuință de pe raza comunei Bughea de Sus.

Cu ocazia percheziției, polițiștii au descoperit și ridicat 100 de pachete de țigări, de diferite sortimente, băuturi alcoolice precum și alte bunuri, susceptibile a proveni din săvârșirea infracțiunii ce face obiectul cercetărilor.

Ulterior, trei persoane au fost conduse la sediul poliției pentru cercetări, în baza mandatelor de aducere emise, printre care și un tânăr de 23 de ani, bănuit de săvârșirea faptei.

În urma administrării probatoriului, tânărul de 23 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 27 februarie, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”, transmite Poliția Argeș.

Imagini: IPJ Argeș

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90