New Profesional Consult 930 x 122

accident

ÎNFIORĂTOR! 3 OAMENI AU MURIT ÎNTR-UN ACCIDENT ÎN MORĂREȘTI

Aseară, în jurul orei 22:30, pe drumul național 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea, pe raza comunei argeșene Morăreşti, s-a produs un foarte grav accident rutier.

Citiți și: Țeapă pentru o firmă de asigurări: Au înscenat un accident rutier și au cerut bani

Șoferul unui autoturism Skoda Fabia, un piteștean în vârstă de 43 de ani, care venea dinspre Râmnicu Vâlcea către Piteşti, nu a adaptat viteza la carosabilul umed din cauza ploilor și într-o curbă la dreapta a pierdut controlul mașinii. Autoturismul a intrat pe contrasens în coliziune frontală cu un TIR. Din impact maşina a fost proiectată într-un stâlp din beton de susținere a rețelei electrice.

Cele trei persoane aflate în autoturism (șoferul și alți doi bărbați, un piteștean de 49 de ani și o persoană de 45 de ani din comuna argeșeană Mărăcineni) au murit.

Citiți și: Accident pe cel mai periculos drum: Un autotren „dezmembrat”!

TIR-ul era condus regulamentar de către un șofer în vârstă de 42 de ani din comuna Slobozia. Acesta nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90