SMART KIDS 930X122

prognoză anm

Informare oficială! Vremea pe următoarele patru săptămâni

Informare oficială! Vremea pe următoarele patru săptămâni

Citiți și: Vreme capricioasă și atipică în weekend!

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru perioada 9 octombrie – 6 noiembrie 2023.

Meteorologii anunță că în această săptămână, vremea va fi frumoasă în continuare, iar temperaturile se vor apropia de cele din zilele de vară.

Citiți și: Vremea se schimbă total în acest weekend!

De săptămâna următoare însă, temperaturile scad brusc și se vor menține mai scăzute decât cele specifice pentru această perioadă până la sfârșitul lunii octombrie.

Prognoza meteo pentru săptămâna 09.10.2023 – 16.10.2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile vestice și sud-vestice.

Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în sud-vest și la munte.

Prognoza meteo pentru săptămâna 16.10.2023 – 23.10.2023

Temperaturile medii vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice pentru acest interval în regiunile nordice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Informare oficială! Vremea pe următoarele patru săptămâni

Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi excedentare în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

Prognoza meteo pentru săptămâna 23.10.2023 – 30.10.2023

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele specifice pentru acest interval în regiunile nord-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sudice.

Prognoza meteo pentru săptămâna 30.10.2023 – 06.11.2023

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor avea o tendință excedentară în majoritatea regiunilor, transmite meteorologii.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA