NOR CURIER 930X122

alcool

INFRACŢIUNI PE ŞOSELELE DIN ARGEŞ

Infracţiuni pe şoselele din Argeş. În perioada 9-11 martie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai  structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regimului legal de viteză şi conducerea autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice.

Citiți și: Doamnă hotărâtă la volan!

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 387 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste  70.000 de lei,  din care au fost aplicate 164 sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea regimului legal de viteză.

Au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 58 de permise de conducere, din care 9 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi 22 pentru depăşirea vitezei maxime admise şi au fost retrase 14 certificate de înmatriculare.

Citiți și: Noua metodă inedită prin care cei beți la volan sunt prinși instant!

De asemenea au fost constatate 16 infracțiuni la regimul circulaţiei.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90