Donaris 930 x 122

profesional new consult

ÎNSCRIE-TE ACUM! CURS FORMATOR, ÎN PITEŞTI

NU RATA PROMOTIA “BACK TO SCHOOL” – INTRE 1 si 15 SEPTEMBRIE BENEFICIEZI DE REDUCERI DE PANA LA 15%

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Vrei să activezi în domeniul formãrii profesionale a adulţilor? În perioada urmãtoare demareazã ȋn Piteşti o nouã sesiune a cursului de Formator, un curs acreditat, recunoscut de Ministerele Muncii şi Educaţiei.

Beneficiază de PROMOȚIE! #Campaniabacktoschool – REDUCERI de pana la 15% pentru înscrierile efectuate în perioada 1-15 Sept.2020

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

* 5% REDUCERE pentru plata in RATE
* 10% REDUCERE pentru plata integrala la înscriere
* 15% REDUCERE pentru înscrierea la doua sau mai multe cursuri cu perioada de desfășurare a acestora cuprinsa intre lunile AUGUST – DECEMBRIE 2020

Cursul beneficiazã de un suport de curs specific bine structurat, susţinut de specialişti în domeniu, un suport ce vă asigură noţiuni teoretice dar şi aplicaţii practice. Veți beneficia de un stil de predare modern, flexibil, practic, interactiv și de tehnicile de formare de ultimă oră!

Formarea profesională a adulților este o activitate extrem de atractivă și de ofertantă pentru cei care stăpânesc foarte bine domeniile în care activează și, de asemenea, au o capacitate ridicată de a se adresa în public, abilitate ce va fi deprinsă și în cadrul cursului.

Profesional New Consult vã invitã sã participaţi la cursul de Formator pentru a beneficia de cele mai bune servicii, la cele mai bune preţuri de pe piaţã.

Mai multe detalii despre cursul de Formator pot fi obţinute accesând urmãtorul link sau adresându-vã centrului de studii Profesional New Consult la urmãtoarele coordonate:

Telefon contact:  0784.333.777, 0784.045.025,  0720.420.330

Sau puteţi remite un email la adresa: office@profesionalnewconsult.ro.

Ne găsiți în: Bld. I.C. Brãtianu, Bl. D6, (în spatele complexului Fortuna), Jud. Argeş, în spatele hypermarket Prima – birou înscrieri şi sãli de curs.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt:

Curs Inspector SSM

Curs Inspector Resurse Umane;

Curs Contabilitate;

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3