New Profesional Consult 930 x 122

profesional new consult

ÎNSCRIE-TE ACUM! CURS LA MARE CĂUTARE

Înscrie-te acum! Curs la mare căutare. Doar acum vă mai puteţi înscrie pentru prima sesiune din 2018 a cursului de stivuitorist organizat în Piteşti de Profesional New Consult.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Încă puteţi ocupa unul dintre ultimele locuri ale cursului http://www.profesionalnewconsult.ro/iscir-anre/stivuitorist-calificare/, organizat cu avizul ISCIR, necesar şi util tuturor celor care doresc să se specializeze în această activitate, dar şi celor care vor să îşi prelungească autorizaţia pe care o deţin în domeniu.

Profesional New Consult vă oferă cel mai mic cost de pe piaţă, condiţii de studiu excelente, săli de curs moderne și suport de curs elaborat.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Cursul este susţinut de formatori cu experienţă în materie, asigurându-se pregătirea teoretică, dar şi practică necesare formării profesionale pentru activitatea de stivuitorist.

Participarea la acest curs http://www.profesionalnewconsult.ro/iscir-anre/stivuitorist-calificare/ este necesară şi utilă tuturor celor care lucrează pe stivuitoare, dar şi celor care vor să înveţe o meserie pe care o pot presta legal doar urmând un curs de pregătire acreditat şi recunoscut.

”De ce să alegi cursul de stivuitorist organizat de Profesional New Consult? Pentru că suntem de 10 ani pe piaţa de formare şi în tot acest timp am dat dovadă de profesionalism, seriozitate, promptitudine şi competenţă.”, transmit reprezentanții Profesional New Consult.

Mai multe detalii despre cursul de stivuitorist puteți obține accesând linkul http://www.profesionalnewconsult.ro/iscir-anre/stivuitorist-calificare/ sau adresându-vă centrului de studii Profesional New Consult la următoarele coordonate:

-Telefon: 0725.420.330, 0758.490.490, 0784.333.777.

-E-email: office@profesionalnewconsult.ro.

-Adresă: Pitești, bulevardul I.C. Brătianu, blocul D6 (în spatele complexului comercial Fortuna), în spatele supermarketului Prima – birou pentru înscrieri şi săli de curs.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

-Curs operator de maşini comandă numerică: http://www.profesionalnewconsult.ro/tehnici-si-meserii/operator-masini-cnc/

-Curs de tehnician electronică: http://www.profesionalnewconsult.ro/tehnici-si-meserii/tehnician-electronist/

-Curs de metrolog: http://www.profesionalnewconsult.ro/tehnici-si-meserii/metrolog/

-Curs de operator mase plastice: http://www.profesionalnewconsult.ro/tehnici-si-meserii/operator-mase-plastice/

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90