Donaris 930 x 122

profesional new consult

ÎNSCRIE-TE ACUM! SUNT ULTIMELE LOCURI LA CURSUL DE MASAJ ÎN PITEŞTI

Vrei să devii maseur sau vrei doar să deprinzi secretele acestei meserii? Cursul de masaj organizat de Profesional New Consult  este ȋmpărţit ȋn  patru module: Masajul Somatic, Reflexoterapie, Masaj Limfatic, Masaj Terapeutic, astfel ca la finalul acestuia vei stapani cu măiestrie aceste tehnici. 

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Cursurile de Masaj din cadrul Profesional New Consult sunt autorizate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, iar diploma obţinută ȋn urma absolvirii ȋţi va permite să profesezi atât in ţară, cât şi ȋn străinătate!

Sănătatea se menține sau se restabilește echilibrând energia care animă ființa umană, iar fiecare om are capacitatea de a participa la propria sa vindecare. Masajul reflexogen are capacitatea de a elibera energiile acumulate și permite câmpurilor energetice să se refacă. Refacerea câmpurilor energetice și reușita unui masaj reflexogen stă în artă și cunoștințele terapeutului, dar și în conduita acțiunilor subiectului/pacientului/clientului.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Cursul de MASAJ este necesar tuturor celor care doresc să se inițieze sau să se perfecționeze în domeniu, putând lucra legal în saloane și cabinete de specialitate, pe vase de croaziere, în cadrul hotelurilor de lux, a spa-urilor, a centrelor de întreținere și tratament atât din țară cât și din străinătate. Profesionalismul formatorilor şi abilitatea acestora de a transmite informaţii cu privire la tehnicile de urmat fac din cursul de Masaj – Tehnician Maseur oferit de Profesional New Consult, un curs de referinţã pe piaţa din domeniu.

Mai multe detalii despre cursul de Masaj Reflexoterapeutic dar şi despre alte cursuri organizate de Profesional New Consult puteţi obţine la telefoanele: 0758.490.490, 0784.333.777, 0784.045.025.

site: www.profesionalnewconsult.ro

email: office@profesionalnewconsult.ro

Ne gãsiţi ȋn Piteşti la urmãtoarea adresã : Bld. I.C. Brãtianu, Bl. D6, (în spatele complexului Fortuna), Jud. Argeş, în spatele hypermarket Prima – birou înscrieri şi sãli de curs.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt:

Curs Pensat Profesional

Curs Stilist Unghii

Curs Frizer

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90