Donaris 930 x 122

croitorie

Înscrie-te acum! Ultimele locuri disponibile pentru cursul de croitorie, în Pitești

Înscrie-te acum! Ultimele locuri disponibile pentru cursul de croitorie, în Pitești

Citiți și: Au început înscrierile! Curs la mare căutare: Înveți o meserie!

Dacă sunteți interesat(ă) de un curs practic care să vă inițieze în tainele croitoriei, vă informăm că Profesional New Consult organizează în perioada următoare un curs prin care își propune să vă învețe deprinderea tiparelor pe care să le puteți folosi pentru a confecționa articole vestimentare.

La curs veți învăța, de asemenea, să coaseți manual și la mașina de cusut.

Citiți și: Nu rata ultima săptămână de înscrieri! Curs acreditat de Frizer/Barber în Pitești

Cursul li se adresează tuturor celor care doresc să execute, să croiască și să realizeze produse de îmbrăcăminte la comanda clientului. Prin urmare, pe lângă competențe de producție, lucrătorii din această industrie vor fi capabili a le oferi clienților sfaturi și soluții competente în alegerea materialelor și a modelului solicitat.

În cadrul cursului de croitorie vor fi abordate noţiuni teoretice, dar mai ales practice. Veți deprinde alături de un formator profesionist toate tainele unei meserii mereu de actualitate.

Pentru mai multe informaţii şi înscrieri la curs:

-numere de telefon/whatsapp: 0784.045.025 și 0784.333.777;

-website: www.profesionalnewconsult.ro;

-e-mail: office@profesionalnewconsult.ro;

-sediu Profesional New Consult: Piteşti, bulevardul I.C. Brătianu, blocul D6 (în spatele complexului comercial Fortuna și al marketului Prima) – birou pentru înscrieri şi săli de curs.

Alte cursuri organizate de societate în această perioadă:

Curs infirmieră;

Curs Operator CNC;

Curs Tehnician Electronist.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90