930×122 CAPRA 5

profesional new consult

Înscrie-te acum! Ultimul loc disponibil pentru curs inspector resurse umane, în Pitești

Doriți să aflați toate prevederile legislative care reglementează activitatea unui inspector de resurse umane și să obțineți recunoaștere pe piața muncii? V-ați propus să utilizați ca un expert aplicația REVISAL? Profesional New Consult organizează cursul de care aveți nevoie.

Citiți și: Imagini de colecție: Elita cursurilor din România strălucește într-o nouă locație de vis

Plecând de la noțiuni fundamentale de legislație actualizată la zi, Legea Pensiilor și Codul Muncii, trecând prin deprinderea practică a REVISAL, formatorii noștri vă vor ajuta prin modelele noi de documente folosite în cadrul departamentului de Resurse Umane să aprofundați această activitate esențială într-o organizație. Cursul de Inspector/Referent Resurse Umane beneficiază de suportul unor specialiști de top în domeniu, fiind elaborat din perspectiva persoanelor care vor activa în cadrul departamentelor HR, fie în instituții publice, fie în societăți private.

Citiți și: Curs acreditat de Make-Up, în Pitești. Ultimele zile de înscrieri!

BENEFICIATI DE REDUCERE PENTRU PLATA INTEGRAL LA INSCRIERE SAU PUTETI ACHITA IN RATE

Mai multe detalii despre cursul de INSPECTOR RESURSE UMANE pot fi obţinute accesând urmãtorul link:https://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/inspector-resurse-umane/

sau adresându-vã centrului de studii: Profesional New Consult la urmãtoarele coordonate:
telefon contact: 0758.490.490, 0784.333.777, 0740.250.290.
sau puteţi trimite un email la adresa: office@profesionalnewconsult.ro.

Vă așteptăm și la sediul firmei din Piteşti la urmãtoarea adresã: Bld. I.C. Brãtianu, Bl. D6, (în spatele complexului Fortuna), Jud. Argeş, în spatele supermarket Prima – birou înscrieri şi sãli de curs.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt:

Curs Arhivar;

Curs Operator Maşini Comandã Numericã;

Curs Manager de Proiect

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3