930×122 CAPRA 5

profesional new consult

ÎNSCRIERI DESCHISE, prinde un loc la Cursul de Make-up!

Machiajul ne schimbă starea de spirit! Ne oferă încredere în noi și o stare de bine atunci când suntem admirate la tot pasul, schimbă în bine relaționarea cu ceilalți și ne crește stima de sine!

Citiți și: Imagini de colecție: Elita cursurilor din România strălucește într-o nouă locație de vis

Dacă îți place să te joci cu pensule și culori, fie că este doar o pasiune sau o viitoare afacere, te așteptăm la Cursul de Machiaj/Makeup unde trainerii de excepție din cadrul PROFESIONAL NEW CONSULT, te vor învăța pas cu pas cum se realizează corect un machiaj, dar și tot ce este la modă în acest domeniu.

Și pentru că știm că frumusețea te inspiră și pentru că ne dorim să ai un August frumos, te așteptăm la înscriere la unul sau mai multe cursuri din categoria “Înfrumusețare” și beneficiezi de o mulțime de CADOURI!

Citiți și: Curs acreditat de Make-Up, în Pitești. Ultimele zile de înscrieri!

Acest curs este unul complex, în care vei învăța multe lucruri utile, cum ar fi:

– Noțiuni de igienă

– Introducere în lumea machiajului, prezentarea trusei de make up (produse, pensule, accesorii) igiena și întreținerea acestora

– Tipuri și modalități de îngrijire a tenului (demachiere, tonifiere, hidratare)

– Baza de machiaj, alegerea corectă a produselor ce alcătuiesc baza de machiaj în funcție de tipul și necesitățile tenului; diferite tipuri de baze de machiaj, corectarea cearcănelor, petelor și a altor imperfecțiuni ale tenului

– Structura feței: repere, tipuri de fizionomie și morfologia feței; corectarea feței prin machiaj; efectul de lumină și umbră sau conturarea trăsăturilor

– Sprâncenele, forma perfectă, stilizare, colorare/decolorare)

– Cromatologie si teoria culorilor, culoare, tonalitate, intensitate, saturație; relația dintre armonie și contrast

– Morfologia ochiului, machiajul corector al ochilor, machiajul smokey eyes; aplicarea genelor smocuri și bandă

– Morfologia buzelor, forme si tehnici de corecții ale buzelor

– Fardul de obraz și armonizarea cu restul machiajului

– Machiajul natural

– Machiajul de zi

– Machiajul de seară

– Machiajul de ocazie, eveniment

Mai multe detalii despre curs, puteți obține accesând site-ul www.profesionalnewconsult.ro, email: cursuri@profesionalnewconsult.ro, telefoane: 0748.333.777, 0784.045.025, 0758.490.490.

Sau la sediul firmei din: Bld. I.C. Brătianu, Bl. D6, (în spatele complexului Fortuna), Jud. Argeș, în spatele market Prima – birou înscrieri și săli de curs.

Birouri înscrieri – Calea București, Nr. 8, Cartier Calea București, camera 1, Bl. 27, Sc. C, Parter, ap. 1, Jud. Argeș.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare sunt :

Curs Stilizare Sprâncene / Pensat Profesional

Curs Coafor 

Curs Dermopigmentaret/ Tatuaj cosmetic  

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3