EcoMoto 930×122

chimie

INSTANŢA DE JUDECATĂ AMÂNĂ COMASAREA A DOUĂ LICEE DIN PITEŞTI

Autorităţile locale din Piteşti au dorit de mai mult timp comasarea a două licee, dar planurile lor au fost zădărnicite de părinţii elevilor şi de instanţa de judecată.

Citiți și: Noi burse pentru elevi!

Este vorba de Colegiul Tehnic „Costin D. Neniţescu” şi Liceul Tehnologic „Mihai Viteazul” care ar fi trebuit să funcţioneze de mâine, conform planurilor Primăriei, în clădirile de la „Mihai Viteazul”. În clădirile Colegiului „Costin D. Neniţescu” urmau să fie mutate grupele de la Liceul cu Program Sportiv.

Părinţii elevilor de la fostul Liceu de Chimie („Neniţescu”) contestă însă intenţia autorităţilor. Asociaţia de Părinţi a Colegiului „Neniţescu” a dat în judecată Primăria şi Consiliul Local Piteşti, cerând desfiinţarea hotărârii de comasare a celor două unităţi şcolare.

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

La jumătatea lunii august, magistraţii Tribunalului Argeş au dispus suspendarea Hotărârii nr. 37/2014 a Consiliului Local al Municipiului Piteşti din data de 30.01.2014, până la pronunţarea soluţiei de fond. Asta înseamnă că elevii de la „Neniţescu” rămân în actualul sediu din cartierul Prundu până la finalizarea procesului. (Foto: adevarul.ro – elevi şi părinţi protestând împotriva comasării celor două licee)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90