NOR CURIER 930X122

deconcentrate

INSTITUŢII PUBLICE CU PERSONAL CÂT UN PFA

Pe lângă faptul că li „se închină” unor regionale din alte judeţe, la unele instituții de stat din Argeș apare şi problema eficienţei lor. Sunt cel puţin patru instituţii deconcentrate subordonate unor regionale din alte judeţe care au atât de puţin personal încât este de mirare că mai există.

Citiți și: Bonuri de masă suplimentare pentru diferite categorii de angajați. Ești printre ei?

De exemplu, Autoritatea Electorală Permanentă, cu sediul regional în Dâmboviţa, are în Argeş doar doi angajaţi. De asemenea, Inspectoratul pentru Regim Silvic şi Vânătoare – subordonat Ploieştiului – dispune în judeţul nostru de doar cinci salariați (şi ne mai mirăm că se fură atât de mult din păduri!), iar Inspectoratul de Stat pentru Construcţii numără la Biroul din Pitești doar patru angajaţi.

Cât despre Oficiul pentru Protecţia Consumatorilor, acesta are numai nouă salariați, cu tot cu director! Şi atunci, de unde eficienţă la toate aceste instituţii? (Foto: alegerilocale.ro)

Citiți și: 17 INSTITUȚII, GRATIS ÎN „CASA ALBĂ”

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3