SMART KIDS 930X122

S.C. Salubritate 2000 S.A.

Insule pentru colectare selectivă a deșeurilor, în Pitești

Primăria Municipiului Pitești a achiziționat 36 de pubele pentru colectarea deșeurilor reciclabile din plastic/metal, hârtie/carton și sticlă, care vor fi montate în 12 platforme de colectare selectivă (3 bucăți -hârtie, plastic, sticlă – pentru fiecare platformă).

Citiți și: Pitești. De azi este valabil! Serviciu gratuit pentru toată lumea

Citiți și: Bani în plus ,,aruncați” la gunoi

Din cele 36 de pubele, 15 se montează deja, astăzi, 11.08.2021, în 5 platforme, în zonele unde sunt containere îngropate, respectiv:

– 1 platformă în spatele complexului Negoiu – zona bl. B 16 (Craiovei);

– 1 platformă în zona Poștei din zona Complex Craiovei;

– 1 platformă în zona terenului Aripi, bl. A – bl. 10 (Craiovei);

– 1 platformă în Prundu, zona bl. B2 – B3;

– 1 platformă în Prundu, str. Anghel Saligny, zona Colegiului Tehnic „Costin D. Nenițescu” – bl. D.

Restul modulelor vor fi repartizate în 7 platforme, ce vor fi montate în cartierele Războieni și Prundu, unde există containere îngropate.

„Rugămintea municipalității către cetățenii municipiului Pitești este ca aceștia să respecte codurile de culori atunci când utilizează aceste pubele, astfel încât să poată fi asigurată o reciclare cât mai corectă a deșeurilor”, transmite Octavian Lupu, inginer în cadrul S.C. Salubritate 2000 S.A.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90