930 x122 grota rece

dube

Interdicția staționării dubelor pe domeniul public, ignorată. Sute de amenzi în doar 3 ore

În cursul zilei de astăzi, între orele 04:00 și 07:00, Poliția Locală Pitești a aplicat, în aproximativ 3 ore, un număr de 107 sancțiuni persoanelor fizice sau juridice, care au parcat vehiculele de marfă sau pentru transport persoane în locuri nepermise (în parcările publice destinate autoturismelor, parcărilor de reședință din jurul imobilelor de locuit, parcărilor aferente bulevardelor și pe carosabilul străzilor din Pitești).

Citiți și: Pitești. Șoferii tupeiști din Nord, „arși” de polițiștii locali!

Sancțiunile au fost cuprinse între 500 și 1000 de lei, pentru persoanele fizice și de la 600 la 1200 de lei pentru persoanele juridice.

Citiți și: Pitești: Proprietarii de dube, amendați din nou de polițiștii locali

Poliția Locală Pitești avertizează că astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare.

Reamintim că, de la începutul lunii mai este interzisă „ocuparea domeniului public, prin staționarea sau parcarea vehiculelor pentru transport persoane cu masa maximă autorizată mai mare de 3 t și pentru cele de transport mărfuri cu masa maximă autorizată mai mare de 2 t, aparținând persoanelor fizice și juridice, în parcările publice destinate autoturismelor, parcărilor de reședință din jurul imobilelor de locuit, parcărilor aferente bulevardelor și pe carosabilul străzilor din Pitești, cu excepția cazurilor când se face aprovizionarea”.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Valcea iulian spune:

    Bună seara!
    Foarte bine ,numai asa vom face ordine!
    Dar cel m ai indicat ar fi sa le ridice!
    Pentru ca asa se dau amenzi le plătește nu le plătește asa dacă vad ca ii ridica masina platesc !

  • florin alex spune:

    ca un răspuns pentru domnul valcea: stimate domn, ți se pare de bun simt sa chemi un meseriaș să-ți facă ceva prin casa iar acesta când coboară sa ia 500 de lei amenda? dacă tu consideri ca este ok, atunci au murit degeaba unii prin ’89…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90