NOR CURIER 930X122

chineză

INTERES MARE ÎN PITEȘTI PENTRU LIMBA CHINEZĂ

După cum v-am informat, în acest an au început în Piteşti, în premieră, cursuri gratuite de limba chineză pentru elevi din învăţământul primar și gimnazial.

Citiți și: Este haos pe Drumul Expres! Sute de mașini blocate în trafic, acum!

Interesul pentru cursuri este uriaș. Potrivit organizatorilor, nu mai puțin de 600 de elevi de la școli din Pitești s-au înscris la cursuri.

Organizate o dată pe săptămână la unităţi de învățământ din Piteşti cum ar fi Colegiul Național „Alexandru Odobescu” sau Şcoala Gimnazială „Marin Preda”, cursurile sunt predate de către două cadre didactice. Ambele doamne profesează la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, iar una dintre ele este nativă din China.

Citiți și: Accident devastator, azi-noapte, în Centrul Piteștiului

Cursurile au loc în baza unui parteneriat între Consiliul Judeţean Argeş, ambasada Chinei la București şi asociaţia Chinaro.

Precizăm că pot fi organizate sesiuni de instruire şi pentru studenţi şi oameni de afaceri, dar nu gratuit, ci contra cost. (Foto: Arhivă: confuciusinstitute.gb)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3