Donaris 930 x 122

butelie

Intervenție dramatică! Amenința că-și aruncă în aer casa cu o butelie

Intervenție dramatică! Amenința că-și aruncă în aer casa cu o butelie

Citiți și: Alertă la Bâlea! Intervenție de urgență pentru salvarea unui copil și a mai multor persoane

Un bărbat din Neamţ a fost calmat cu greu după ce s-a baricadat în pod, a stropit locul cu o substanţă inflamabilă şi ameninţa că îşi aruncă locuinţa în aer, folosindu-se de o butelie, conform Adevărul.

A fost necesară o intervenţie cu negociator și trupe speciale, plus pompieri.

Citiți și: Forțe din Argeș, trimise la intervenție în urgia albă dezlănțuită în Constanța

Vecinii nemţeanului de 55 de ani au alertat forţele de ordine, la locul indicat fiind trimise echipaje de la mai multe instituţii.

Au intervenit poliţişti, luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, împreună cu un negociator, pompieri de la ISU Neamţ şi cadre sanitare.

Membrii echipajelor au delimitat zona de risc, au evacuat toate persoanele din împrejurimi, iar cu sprijinul autorităţilor locale au debranşat locuinţa de la reţeaua electrică. Poliţiştii au pătruns în pod printr-o gaură făcută de pompieri, care au pulverizat, în acelaşi timp, un jet puternic de apă.

Apoi, cel care ameninţa cu producerea unei explozii a fost imobilizat în scurt timp.

Săteanul care şi-a panicat vecinii a fost reţinut, ulterior fiind internat la Secţia Psihiatrie a Spitalului Judeţean.

În cauză, pe numele săteanului de 55 de ani a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de distrugere.

Foto: Descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90