New Profesional Consult 930 x 122

loredana calotescu

LOREDANA CALOTESCU, VEDETA COMUNITĂȚII DE ROMÂNI DIN TORONTO

În urmă cu câțiva ani Loredana Calotescu s-a stabilit în Toronto (Canada). Într-un interviu pentru ePitești Loredana povestește cum a ajuns acolo și despre acomodarea cu noua ei casă. Loredana Calotescu a fost aleasă în 2002 Regina Piteștiului, făcând o carieră de succes în modelling, dar și în muzica ușoară, ca solist vocal.

Citiți și: REGINA PITEȘTIULUI, VACANȚĂ DE VIS ÎN MEXIC. VEZI GALERIE FOTO!

Cum ai ajuns să locuiești în Toronto?

-În vara lui 2006 am hotărât împreună cu mama să mergem într-o vacanță la tatăl meu, în Toronto. După un timp gândindu-ne să ne întoarcem, ne-am dat seama că actele de rezidență nu ne permit să plecăm după 3 luni, așa cum plănuisem inițial. Am fi pierdut anumite drepturi. Trebuia să stăm cel puțin 6 luni. Așa am rămas în Canada. Țin să menționez că în bagajul meu aveam două fuste scurte, trei perechi de pantaloni și câteva topuri de vară. Nu eram pregătită pentru toamnă sau iarnă. Nu eram pregătită pentru a rămâne, dar iată că s-a întâmplat!

Cum a fost despărțirea de casă, de prieteni?

-A fost unul din cele mai grele momente… Nu a fost ușor să trec la un alt stil de viață. În Pitești aveam prieteni și activități care îmi făceau viața frumoasă, eram cunoscută și iubită. În Toronto, pe de altă parte, eram fericită că sunt alături de tatăl meu, care îmi făcea toate poftele și care a încercat să îmi ofere tot ceea ce mi-am dorit pentru a fi fericită și mulțumită.

Când ți se face dor de casă ce „măsuri” iei?

-Dorul de casă este în permanență prezent. Vorbesc foarte mult la telefon, sunt conectată la internet și țin legătura cu cei dragi de acasă. Trimit mesaje și mă uit la pozele făcute în țară, care sunt nu puține la număr.

Ți-ai făcut repede prieteni în Toronto?

-În timp s-au legat prietenii, mai ales la școală. Toți colegii știau că sunt româncă, eram singura din școală venită din România. Au fost destul de prietenoși și m-au ajutat întotdeauna când am avut nevoie. De asemenea, am cunoscut și români. Pentru comunitatea noastră de acolo am susținut mai multe spectacole. Atât de Ziua României, cât și la baluri și alte sărbători.

Jupiter 555×222
Jupiter 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066