EcoMoto 930×122

Arges

INUNDAŢIILE AU FĂCUT RAVAGII! PAGUBE DE 12.700.000 DE LEI!

Inundaţiile au făcut ravagii în Argeş în această primăvară, în două reprize: în perioada 16-21 aprilie şi, respectiv, la începutul lunii mai.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

La Prefectură a avut loc astăzi o şedinţă extraordinară a Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă, ocazie cu care a fost făcută o primă evaluare concretă a obiectivelor prioritare de reparaţii şi a sumelor necesare. În total, pentru judeţul Argeş ar fi nevoie de 12.700.000 de lei, bani care se speră că vor fi obţinuţi în cea mai mare parte de la Guvern. O parte va fi asigurată de Consiliul Judeţean, iar o alta, de Administraţia Bazinală de Apă Argeş-Vedea.

Conform unei informări realizată de Prefectură, cele mai mari probleme au fost în Miceşti, Piteşti şi Albeştii de Argeş. În Albeştii de Argeş există temeri că preciptaţiile prognozate pentru perioada următoare vor accentua o alunecare de teren deja declanşată şi care pune în pericol nu mai puţin de 400 de familii, respectiv 1.300 de oameni.

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90