NOR CURIER 930X122

adrian voica

ÎNVĂȚĂMÂNTUL ARGEȘEAN ”FIERBE”. LIDER SINDICAL AVERTIZEAZĂ

Învățământul argeșean ”fierbe”. Lider sindical avertizează. Membrii de sindicat din 1.100 de unităţi de învăţământ, din 28 de judeţe şi din municipiul Bucureşti, au decis să nu participe la simularea examenului de Evaluare Naţională care se desfăşoară în perioada 5-7 martie 2018, anunță news.ro.

Citiți și: PRIMARII DIN ARGEȘ, AVERTIZAȚI: NU PLĂTIȚI NAVETA? VĂ DĂM ÎN JUDECATĂ!

În acest context am vrut să aflăm care este poziția Sindicatului Învățământului Preuniversitar Argeșean (S.I.P.A.) „Muntenia”. Va fi boicotată simularea examenului de Evaluare Naţională în județul Argeș?

Adrian Voica (foto), liderul sindicaliștilor argeșeni, avertizează că ”există unități care doresc boicotarea simulărilor.”

”În Argeș depinde de fiecare colectiv, de fiecare unitate în parte, noi am trimis tabelele pentru boicotare, deci totul ține de fiecare colectiv. Am trimis de săptămâna trecută, numai că, nefiind școală, nu am primit toate rezultatele.

”Există unități care doresc boicotarea acestor simulări.”, declară pentru ePitești Adrian Voica, președintele Sindicatului Învățământului Preuniversitar Argeșean (S.I.P.A.) „Muntenia”.

Adrian Voica nu precizează care sunt unitățile de învățământ în care ar urma să fie boicotată simularea examenului de Evaluare Naţională. Precizează însă că ”nu am primit documentele necesare pentru că nu s-au desfășurat cursuri.”

Angajaţii din educaţie au recurs la această formă de protest din cauza nemulţumirilor majore şi a lipsei de răspuns din partea Guvernului, dar şi a liderilor celor două camere din Parlamentul României, la solicitările Federației Sindicatelor Libere din Învățământ. (Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90