930×122 CAPRA 5

helios

ION SĂNDULOIU ŞI CÂINELE DE SALVAMONT HELIOS, ZBOR CU PARAPANTA! FOTOGRAFII SPECTACULOASE!

Ieri a fost înregistrată în judeţul Argeş o premieră naţională, respectiv primul zbor cu parapanta la care a participat şi un câine!

Citiți și: Urgență extremă în Argeș! A căzut cu parapanta

Şi nu orice câine! Este vorba de Helios, câinele Serviciului Public de Salvamont Argeş care este specializat în salvări din avalanşă. Alături de el a fost pasager în parapanta pilotată de un specialist, Sorin Sămăreanu, şi Ion Sănduloiu, şeful Salvamontului județean.

„Am fost invitaţi de Sorin Sămăreanu la Priseaca, în comuna argeşeană Stoeneşti, să realizăm această premieră. Eu am mai zburat cu parapanta, dar niciodată cu un câine alături. A fost interesant, iar pentru Helios cu atât mai mult, căci el trebuie să ia parte la cât mai multe experienţe în care să îşi menţină calmul. Zborul a durat cam 18 minute. Ne-am lansat de la o altitudine de 1.400 de metri şi am ajuns la 600 de metri. Helios s-a comportat exemplar şi sunt mândru de el.”, ne-a declarat Ion Sănduloiu. (Foto: Facebook Ion Sănduloiu)

Citiți și: Toate traseele turistice montane care urcă spre traseele de creastă sunt închise

 

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3