New Profesional Consult 930 x 122

tânăr mort

Ireal! Un tânăr decapitat pe un lac. I se caută capul

Ireal! Un tânăr decapitat pe un lac. I se caută capul

Citiți și: Tânăr de 19 ani mort după un impact frontal devastator între un autoturism și o dubă!

Moarte îngrozitoare pentru un tânăr de 29 de ani!

Acesta a murit astăzi după ce a fost decapitat de o sârmă.

Citiți și: Moarte suspectă! Minor găsit fără suflare într-o pădure

Tânărul se plimba cu un skijet pe apă și nu a observat o sârmă care traversa balta.

Bărbatul a fost decapitat de sârmă, iar tânăra de 22 de ani, care se afla pe skijet împreună cu acesta, a fost rănită ușor.

La fața locului a fost solicitat și un echipaj de scafandri din cadrul ISU Arad pentru a căuta capul decedatului, notează Antena3 CNN.

Potrivit presei locale, tragicul accident a avut loc pe suprafața de apă a unei balastiere din zona localității Fântânele, județul Arad.

Inspectoratul de Poliție Județean Arad a transmis că a fost deschis un dosar penal pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul:

Ireal! Un tânăr decapitat pe un lac. I se caută capul

„În ziua de 19 August a.c., în jurul orei 16:40, prin SNUAU 112 a fost sesizat un incident pe suprafața de apă a unei balastiere din zona Zăbrani.

Din primele verificări, s-a stabilit că un bărbat de aproximativ 29 de ani, din Jud. Timiș, în timp ce se deplasa cu un skijet pe apă, împreună cu o tânără, ar fi fost implicat într-un accident.

În urma accidentului, tânărul și-a pierdut viața, tânăra fiind rănită ușor, la prima vedere.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la SJML Arad, în vederea efectuării autopsiei, stabilirii cauzei decesului și luarea măsurilor de urmare.”, transmite IPJ Arad, citat de digi24.ro.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90