930 x122 grota rece

accident

ITM FACE ANCHETĂ: ACCIDENT DE MUNCĂ ÎN COŞEŞTI

În comuna argeşeană Coşeşti s-a produs în această dimineaţă un accident de muncă soldat cu rănirea unui angajat de la o societate de prelucrare a lemnului.

Citiți și: News ALERT: Accident grav în Argeș, acum!

Este vorba de un bărbat de 42 de ani, Ion Argeşeanu. Un utilaj s-a răsturnat şi a căzut pe bărbatul care a fost şi rănit în acest incident. Colegii i-au sărit în ajutor şi l-au scos de sub utilaj, după care bărbatul a primit îngrijiri medicale şi a fost transportat la spital.

Acesta a fost lovit la coloană şi la abdomen. Cristian Soare, şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeş, ne-a declarat că starea rănitului este bună în acest moment şi că, în funcţie de numărul de zile de spitalizare, vor fi luate anumite măsuri. „Sperăm să nu fie vorba de invaliditate şi din primele date se pare că nu va fi cazul.”, ne-a spus Cristian Soare. ITM a declanşat o anchetă.

Citiți și: Argeș: Șofer total inconștient! S-a îmbătat de 1 Mai și a provocat un accident grav

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90