Kaia 930 x 120

accident

Jandarm implicat în accidentul de la Morărești. Starea acestuia, critică

Accident grav cu o maşină care a intrat într-o cisternă GPL, la Morăreşti. Şoferul a fost găsit încarcerat.

Citiți și: Accident grav aproape de tunelul de la Momaia al autostrăzii Pitești – Sibiu!

UPDATE ORA 18.28, IPJ Argeș transmite: „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 24 de ani, din comuna Padeș, jud. Gorj, care conducea un autoturism pe DN 7, din direcția Rm. Vâlcea către Pitești, într-o curbă deosebit de periculoasă, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, ar fi pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară cisternă, condusă de un bărbat de 51 de ani, din comuna Ionești, jud. Vâlcea. 

În urma accidentului, șoferul autoturismului a fost rănit grav și transportat la spital.

Citiți și: Impact devastator: Trei mașini făcute praf de un șofer care a fugit de la locul faptei

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

UPDATE ORA 17.11: Victima implicată în accident, un jandarm în vârstă de 24 de ani, se află în stare critică.

UPDATE ORA 16.47: „Am asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere ale incendiilor. Nu a mai fost nevoie de descarcerare, bărbatul a fost preluat de către un echipaj al SAJ.
Nu sunt alte victime ale evenimentului.”, anunță ISU Argeș.

UPDATE ORA 15.55: „Nu sunt scurgeri de combustibil. O persoană din autoturism a fost descarcerată. Traficul este blocat”, anunţă IPJ Argeş.

 

 

UPDATE ora 15.40: Poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la eveniment, petrecut pe DN7 – Morăreşti. Intervin şi pompierii pentru gestionarea situației de urgență. Cel puţin şase echipaje medicale de urgenţă au plecat de la Piteşti către locul sesizat (VIDEO)

 

 

Ştirea iniţială – ora 15.33

În urmă cu puţin timp, a fost anunţat un eveniment rutier cu un vehicul care s-a lovit puternic de o cisternă GPL în zona Morăreşti – Deduleşti. Din primele informaţii, o persoană ar fi rămas blocată între fiarele contorsionate.

 

 

Intervine descarcerarea grea, însoţită de alte cinci echipaje de salvare SMURD şi ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean. În jurul orei 15.30, acestea au plecat de la Piteşti către locul sesizat.

Cisterna transporta circa 11.000 de litri de gaz petrolier lichefiat.

 

 

 

Kaia 555×222
570 X 90 POSADA 3