Donaris 930 x 122

baterii pirotehnice

JANDARMII, CONTROL AZI ÎN PIAȚA TRIVALE

Jandarmii argeșeni au desfășurat astăzi în piața agroalimentară Trivale din Pitești o acțiune pentru prevenirea şi combaterea comercializării ilegale de articole pirotehnice.

Citiți și: Sute de oameni în centrul Piteștiului

Cu această ocazie, jandarmii au găsit un bărbat, angajat al unei firme, care intenționa să vândă mai multe baterii pirotehnice.

Materialele pirotehnice au fost ridicate pentru confiscare, fiind întocmite actele de sesizare a organelor de cercetare penală pentru „comercializare către publicul larg a articolelor pirotehnice destinate a fi utilizate de pirotehnicieni”, transmite Jandarmeria Argeș.

Citiți și: Icoană făcătoare de minuni venită de la Athos, „păzită” de jandarmi

Instituția aminteşte că legea interzice orice operaţiuni cu materiale pirotehnice efectuate de persoane neautorizate şi atenţionează asupra pericolului la care se expun cei care cumpără şi care folosesc astfel de obiecte, dar şi asupra pericolului la care îi expun pe cei din jur.

Controalele de acest fel vor continua în perioada următoare.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3