NOR CURIER 930X122

angajări

Județele în care se fac acum cele mai multe angajări. Pe ce loc e Argeșul

Județele în care se fac acum cele mai multe angajări. Pe ce loc e Argeșul

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Anul 2024 a început în forță pentru angajatori din anumite județe.

Datele arată că peste 20.000 de joburi au fost postate pe o platformă de recrutare în această perioadă.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Pe primul loc, conform datelor citate de Ziarul financiar se află, așa cum era de așteptat, Capitala. Angajatorii din Bucureşti au avut cea mai mare nevoie de candidaţi la începutul acestui an şi au scos în piaţă puţin peste 10.000 de joburi noi.

Clasamentul, atunci când vine vorba de cele mai multe angajări la acest început de an, este completat de Cluj. Aici au fost postate pe platforma de recrutare în jur de 4.100 de noi locuri de muncă.

Urmează județele Iași, Ilfov și Timiș. Acestea sunt urmate de Craiova, Prahova și Brașov.

Județele în care se fac acum cele mai multe angajări. Pe ce loc e Argeșul

Județul nostru se află, însă, la coada clasamentului.

Conform sursei citate anterior, la capătul listei la numărul de noi angajări în 2024, până în acest moment, sunt: Mureş, Argeş, Ialomiţa şi Neamţ.

Chiar și așa, trebuie precizat că și în județul nostru se caută forță de muncă. Uzina Dacia este un exemplu în acest sens.

Compania din Mioveni a anunțat că este în căutare de noi angajați. Iar posturile disponibile și oferta sunt disponibile AICI.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

3 comentarii

  • Daniela spune:

    Clasamentul respectiv reflecta realitatea, din pacate. In aceasta situatie s-a ajuns dupa 30 de ani in care indivizi incapabili, iresponsabili si lipsiti de viziune au administrat Pitestiul si judetul Arges. Ce am fost si ce am ajuns! De aceea, cei mai valorosi tineri ai nostri au plecat catre toate zarile si contribuie la bunastarea altora.

  • Lixandru spune:

    Argesul e praf, nu gasesti nimic peste 3000 de lei, inafara de uzina si cateva firme. n ai ce sa lucrezi pe aici…. e un oras sarac, banii care sunt aici sunt din afara sau video chat, o munca calumea sa fie cat de cat ok nu exista

  • Enea Adrian spune:

    Județul e praf

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90