Donaris 930 x 122

fc arges

Juniorii de la FC Argeș, pe primul loc în turneul Winter Stars Cup

Prestație de excepție a juniorilor de la FC Argeș, Grupa 2009, la turneul Winter Stars Cup.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

FC Argeș Juniori a participat de curând, în perioada 4-6 februarie, la „Winter Stars Cup“ Bucureşti 2022 şi a făcut o figură foarte frumoasă.

Competiţia a adunat la start 20 de echipe din toată țară, printre ele numărându-se și cluburi de renume precum Rapid, FCSB sau Dinamo.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Gruparea din Pitești s-a prezentat la acest turneu cu Grupa 2009, dar și cu câțiva jucători născuți în 2010.

Formația este antrenată de Adrian Mălușanu, fost fotbalist la FC Argeș.

Juniorii echipei alb-violete au reușit să urce pe podium, obținând primul loc la acest turneu.

Printre vedetele echipei de juniori ale FC Argeș se numără Sebastian Ionuț Lungan (fundaș dreapta), un fotbalist de o reală perspectivă, cu un viitor promițător.

 

Un alt jucător talentat din grupa 2009-2010 este și mijlocașul central Eduard Tudoran, care a fost desemnat și jucătorul turneului.

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Marius. spune:

    Felicitări părinților ca țin clubul Fc Arges in cârca cu bani pt turnee deplasări, șoferi ,echipament de joc. Plătesc părinții inclusiv sa aprindă nocturna la antrenament și iese jegul de Ianovski sa spună ca țin ei sute de copii la juniori. Totul e plătit de părinți. Unii s-au retras ca nu au bani de turnee.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90