AstraZeneca

Jurnalistă moartă după vaccinarea cu AstraZeneca

O jurnalistă BBC a murit din cauza complicațiilor provocate de vaccinul Astra Zeneca, a fost concluzia medicului legist, conform The Guardian, citat de Capital.

Citiți și: Tragedie în Argeş: Elevă de 16 ani, decedată în timpul orelor, la şcoală

Femeia, în vârstă de 44 de ani, a murit pe data de 21 mai, la trei săptămâni după ce se imunizase cu AstraZeneca.

Medicul patolog Tuomo Polvikoski a afirmat că Lisa Shaw era sănătoasă şi în stare fizică bună înainte de a primi doza de vaccin.

Citiți și: A murit un mare jurnalist

În legătură cu cauzele formării cheagului de sânge pe creier, medicul a afirmat că dovezile clinice „susțin cu tărie ideea că a fost, într-adevăr, indus de vaccin” .

„Pe baza informațiilor clinice disponibile, pare a fi cea mai probabilă explicație”, a mai declarat acesta conform aceleiași surse.

În Marea Britanie au fost raportate 332 de cazuri de embolism şi 58 de decese asociate, după ce au fost administrate aproximativ 35 de milioane de doze de vaccin AstraZeneca.

Din cauza efectelor adverse Marea Britanie recomandă vaccinarea cu AstraZeneca doar pentru persoanele de peste 30 de ani.

Foo: descriptiv

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441