930×122 CAPRA 5

coral impex

DNA LA PRIMĂRIA PITEȘTI!

DNA a cerut documente de la Primăria Pitești cu privire la contractul de deratizare, dezinsecție și dezinfecție pe raza municipiului încheiat între această instituție pe vremea când primar era Tudor Pendiuc, iar viceprimar Cornel Ionică și firma SC Coral Impex SRL Ploieşti.

Citiți și: Este haos pe Drumul Expres! Sute de mașini blocate în trafic, acum!

Informația a fost confirmată astăzi în săptămânala conferință de presă a Primăriei de către primarul ales al Piteștiului, Cornel Ionică.

Amintim că în toamna anului trecut SC Coral Impex SRL Ploieşti a intrat în vizorul DNA. „Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie-Serviciul Teritorial Cluj efectuează acte de urmărire penală într-o cauză complexă, din care a rezultat că în perioada 2013-2015 persoane reprezentând SC Coral Impex SRL Ploieşti ar fi oferit diferite sume de bani şi bunuri cu titlu de mită unor funcţionari din cadrul instituţiilor publice situate pe raza mai multor judeţe, cu care societatea respectivă derula relaţii contractuale de prestări de servicii (dezinsecţie, dezinfecţie şi deratizare).”, preciza DNA într-un comunicat de presă dat publicității pe 8 octombrie 2015. Detalii, aici: http://epitesti.ro/stiri/justitie/coral-impex-firma-care-deratizeaza-pitestiul-in-vizorul-dna/.

Citiți și: Accident devastator, azi-noapte, în Centrul Piteștiului

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3